شاید باورتان نشود اما در تن ماهی انقضا شده ماده ای سمی به نام بوتولیسم وجود دارد که خوردن آن منجر به فلج شدن ریه و عضلات قلب و در نهایت مرگ میشود. یك گرم از بوتولیسم، قادر به كشتن 10میلیون نفرست و از آن بعنوان یك سلاح بیولوژیك در جنگها استفاده میشود!! اما از همین سم کشنده به مقدار کنترل شده برای بوتاکس استفاده میشود تا عضلات بین دو ابرو و پیشانی فلج شود و نتوانیم اخم کنیم یا حتی درمان میگرن استفاده میشود. حتما قبل از مصرف تاریخ روی تن ماهی را بخوانید و آن را 20دقیقه قبل از مصرف بجوشانید.ضمنا ماهی تن قابلیت بالایی در جذب جیوه موجود در آب را دارند و از آنجا که سیستم مرکزی وعصبی جنین وکودکان بسرعت درحال رشدست آسیب تن ماهی بیشتر به بدن اطفال و جنین میرسد. تن ماهی بیشتر از اینکه حاوی امگا3باشد حاوی جیوه  است ومصرف زیادش سبب اختلالال شنوایی و لرزش عضلانی به خصوص در کودکان میشود!

گازهای سمی در آشپزخانه شما :وقتی گوشت را برای پخت در قابلمه قرار می دهید،بلافاصله در قابلمه را نگذارید.

زیرا بخاری که از سطح گوشت بلند می شود، سمی بوده و لازم است پراکنده شود. بــهارنــارنــجــ

قانون ۱۵ دقیقه چیست؟:این قانون به قدرت تغییرات کوچک اشاره دارد!ساموئل اسمایلز ، مولف کتاب اخلاق و اعتماد به نفس، بر این اعتقادست که تکرار کارهای کوچک نه تنها شخصیت انسان را میسازد بلکه شخصیت ملت ها را تعیین می کند.

۱- اگر روزی ۱۵ دقیقه را صرف خودسازی کنید در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خویش را به خوبی احساس خواهید کرد.۲-اگر روزی ۱۵ دقیقه از کارهای بی اهمیت خویش بکاهید، ظرف چند سال موفقیت نصیبتان خواهد شد.۳- اگر روزی ۱۵ دقیقه را به فراگیری زبان اختصاص دهید از هفته ای یک بار کلاس زبان رفتن بهتر است.۴- اگر روزی ۱۵ دقیقه را به پیاده روی سریع اختصاص دهید از هفته ای چند بار به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.۵- اگر روزی ۱۵ دقیقه مطالعه و سلول های خاکستری خویش را درگیر کنید؛ به پیشرفت های عظیم یادگیری دست خواهید یافت.زیبایی روش یا قانون ۱۵ دقیقه در این است که آنقدر کوتاهست که هیچ وقت به بهانه ی این که وقت ندارید آن را به تاخیر نمی اندازید.

جالبتر اینکه کشور ژاپن امروزه موفقیت خود را مدیون این قانون است.

ادویه و گیاهان ضدالتهاب:التهاب، شیوه‌ی بدن برای مبارزه با عفونت‌ها و التیام بدن است؛ اما در برخی موارد، التهاب می‌تواند بیش از اندازه شده و طولانی‌تر از حد لازم شود. به این اتفاق التهاب مزمن می‌گویند و مطالعات نشان داده‌اند این التهاب با بسیاری از بیماری‌ها مرتبط است، از جمله دیابت و سرطان.رژیم غذایی نقشی اساسی در سلامتی شما دارد. چیزی که می‌خورید، از جمله انواع گیاهان و ادویه، می‌توانند بر التهاب بدن اثر بگذارند. در این مطلب به نُه گیاه اشاره می‌کنیم که از نظر علمی ثابت شده می‌توانند با التهاب بدن مبارزه کنند. بنابراین گیاهی که شاخص‌های التهابی را در خون کاهش می‌دهد به احتمال زیاد می‌تواند التهاب در بدن را کم کند.1-زنجبیل:زنجبیل دارای بیش از 100 ترکیب فعال است مانند جینجرول، شوگاگول، زینجیبرن و زینجرون. این ترکیبات دارای فوایدی برای سلامتی هستند، مثلاً به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کنند.  2-سیر: پژوهش‌ها نیز نشان دادند سیر می‌تواند سطح آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن را بالا ببرد، 3-زردچوبه :زردچوبه دارای بیش از 300 ترکیب فعال است که اصلی‌ترین آن آنتی‌اکسیدانی به نام کورکومین می‌باشد. کورکومین خواص ضدالتهابی قدرتمندی دارد. 4-هِل:هل می تواند سطح چند شاخص التهابی را کاهش دهد. 5-فلفل سیاه:فلفل سیاه را پادشاه ادویه‌ها می‌دانند و شهرت جهانی هم دارد. در گذشته از فلفل سیاه برای درمان یک سری از بیماری‌ها مانند آسم، اسهال و خیلی از بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شده است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند فلفل سیاه و ترکیب اصلی آن به نام پپرین می‌تواند در کاهش التهاب در بدن نقش داشته باشد. 6-جینسنگ:جینسنگ فواید زیادی برای سلامتی دارد که مربوط به ترکیبات فعال آن به نام جینسنوزید می‌باشند. تأثیر این ترکیبات شامل کاهش علائم التهاب در بدن می‌شود.6-چای سبز

چای سبز یک چای گیاهی معروف است که افراد به دلیل خواصی که برای سلامتی دارد از آن استفاده می‌کنند. این گیاه سرشار از ترکیبات مفید و سالم به پلی فنول‌هاست که اصلی‌ترین آن اپیگالوکاتچین گالات می‌باشد. مطالعات نشان داده‌اند این ترکیبات برای مغز و قلب مفیدند و احتمالاً به افراد در چربی سوزی و کاهش التهاب کمک می‌کنند 7-رزماری:تحقیقات نشان می‌دهد رزماری می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند چون دارای مقادیر زیادی پلی فنول، خصوصاً رزمارینیک اسید و کارنوزیک اسید است.  8-دارچین.:لازم به ذکر است هر چند مصرف دارچین به مقدار کم ضرری ندارد اما دارچین زیاد می‌تواند خطرناک باشد. دارچین خصوصاً از نوع کاسیا که متداول‌تر است، مقدار زیادی کومارین دارد. این ترکیب می‌تواند در صورت مصرف زیاد به کبد آسیب بزند.           التهاب یک فرایند طبیعی است که در صورت ادامه‌دار شدن می‌تواند احتمال خیلی از بیماری‌ها را بالا ببرد. این عارضه معمولاً با عنوان التهاب مزمن شناخته می‌شود. خوشبختانه چیزی که شما می‌خورید می‌تواند التهاب را در بدن کاهش دهد. ادویه و گیاهانی که در این مطلب گفتیم می‌توانند علاوه بر افزودن طعم غذاها، التهاب بدنتان را کاهش دهند