سبک زندگی سالم

خانوم‌هایی که زیاد موهاشون رو رنگ می‌کنن از خوردن کشمش غافل نشن !کشمش ریشه مو رو قوی میکنه ، از سفید شدنش مو پیشگیری می‌کنه و عوارض رنگ‌های شیمیایی رو کاهش میده !کشمش  :از پوسیدگی و سیاه شدن دندون پیشگیری میکنه،از ابتلا شدن به MS و آلزایمر در بزرگسالی پیشگیری میکنه-فشار خون رو کنترل می‌کنه-معدن آهن و خون‌سازه     

    بنابر گفته این سینا، برای افزایش کارکرد مغز باید بیشتر گرمی خورد !از جمله: عسل، خرما، گردو، كشمش و... !اين درحالى است كه مصرف سردى ما ايرانى‌ها [همچون  برنج،ترشی، لواشک، ماست و...] از گرمى‌ها بيشتر است

مشکلات ساندویچی ها اینست که  برای رفع سردی سوسیس و کالباس از فلفل وسس استفاده می کننددرنتیجه کبد نصفش خشک و نصفش یخ می شودو به مرور رنگ چهره کدر و ناخوشایند میشود.

محققان میگویند سفیدیهای چسبیده به پوست پرتقال ؛ ماده مناسب برای ایمن شدن در برابر سرطان پوست، دشمن دیابت و التهابند و بهتر از هر دارویی کلسترول خون را پایین می‌آورند    مصرف جوانه‌ عدس، توان یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد؛مصرف جوانه‌ها به ویژه جوانه گندم در رشد سلول‌های مغزی بسیار موثر است،در سالاد یا ماست از جوانه ها استفاده کنید    

چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟:چون نمک نه تنها خاصیتهای کدو را از بین میبرد بلکه گفته میشود مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر خواهد شد !         

     جرم گیری دندان در خانه :۵ گرم گیاه خشک آویشن را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنیداین محلول را خنک کرده و به عنوان دهان شویه استفاده کنید

بچه ها بروکلی دوست ندارند!:آنرا با سیب زمینی میکس کنید تا تندی اش گرفته شود ! کلسیم بروکلی ، هم انداره شیر است و علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D است که جذب کلسیم را تا 2 برابر افزایش میدهد.

به مردم سفارش میکنم آهن و پلاستیک را از زندگیشان دور کنند...:زیرا آهن ms ، cp  ، als ، صرع , تشنج ، فلج مغزی ، اوتیسم ، جنون و جن زدگے را به دنبال دارد.و پلاستیک نیز سرطان زاست. افزودن آهن و مواد شیمیایے دیگر به نان جنایت در حق بشریت است.و درباره ی پلاستیک حتے تسبیح پلاستیکے هم ضرر دارد ، تسبیح تربت امام حسین (ع)سفارش شده و درمان است.سر گذاشتن بر خاک درمان خیلے از بیماری های سر است ، به خصوص تربت خاک امام حسین (ع) .

توصیه هایی درباره کنترل قند خون:حذف نــــهار -خوب جویدن غذا-مصرف سویق جــو-تخم شنبلیله بعد از غذا-استفاده از نان سبوسدار-استفاده از جو محلی در غذا-میل کردن شام بعد از نماز عشا-اول شب خوابیدن ( قندی ها دیر نخوابند) چون بدن در اول شب انسولین تولید میکند.-مصرف آب کدو (هر وقت قند بالا رفت فورا آب کدو خورشتی بخورید تا درجه قند پایین بیاد)       

   حفظ و ارتقای سلامت چشم :چکاپ منظم چشم‌ها یکی از روش‌های بهبود بینایی و جلوگیری از آسیب به سلامت چشم و بینایی است. ویتامین‌های A، C و E و همچنین ماده معدنی روی شامل آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که می‌توانند به جلوگیری از دژنراسیون ماکولا کمک کند. منابع غذایی حاوی این مغذی‌ها عبارت‌اند از انواع میوه‌ها و سبزی‌های رنگی شامل:-- هویج-- فلفل قرمز-- بروکلی-- اسفناج-- توت‌فرنگی-- سیب‌زمینی شیرین—مرکبات همچنین غذاهای سرشار از اسید چرب امگا 3 از قبیل ماهی سالمون و دانه‌های کتان نیز برای سلامت چشم مفید هستند.سبزیجات سبز برگ، بروکلی، کدوسبز و تخم‌مرغ نیز برای چشم مفید هستند..تمرین منظم و حفظ وزن در شرایط ایده‌آل و سالم برای حفظ سلامت چشم‌ها مؤثر است. دیابت ،فشارخون بالا و ام‌اس نیز می‌توانند به بینایی آسیب برسانند. اگر کارهایی انجام می‌دهید که سلامت چشم‌های شما را می‌تواند تحت تأثیر قرار دهد، با عینک‌های ایمنی مراقبت کنید.استفاده از عینک آفتابی یکی از مهم‌ترین گام‌ها برای حفاظت از چشم و ارتقای سلامت و قدرت بینایی افراد است. لازم به ذکر است که استفاده از کلاه‌هایی با نقاب‌های بزرگ که سایه بر چهره ما می‌افکنند نیز جهت محافظت از چشم در برابر آسیب‌های نور خورشید مؤثر هستند.قانون 20-20-20این قانون به این شکل است که هر 20 دقیقه، باید زل زدن به کامپیوتر وصفحه موبایل را متوقف کنید به چیز دیگری در فاصله‌ی 20 پایی و به مدت 20 ثانیه نگاه کنید.چشم‌های ما نسبت به میکروب‌ها و عفونت‌ها بسیار آسیب‌پذیر هستند. حتی کوچک‌ترین مقادیر از این موارد نیز می‌توانند بر روی بینایی ما تأثیر بگذارند. بنابراین لازم است که حتماً قبل از لمس کردن چشم‌ها و یا لنزها، دستان خود را بشوییم.