برای کاهش قندخون صبحانه شیر بنوشید !:داگلاس گاف دکتر و عضو تیم دانشمندان مواد مغذی در دانشگاه گلف، تاثیر مصرف پروتئین بالا «شیر» را بعد از وعده صبحانه و همچنین وعده دوم غذایی بر میزان قند خون بررسی کرد که طبق این بررسی مصرف شیر با غلات همراه صبحانه در مقایسه با مصرف آب، باعث کاهش غلظت گلوکز خون شد

به کـودکـان خـود سـس مـایونز و مواد حاوی سـس ندهید :سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (کربنات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زاست و بین متخصصان تغذیه به سم کبد شهرت دارد!

مطالعات پزشکی نشان می‌دهد بیمارانی که به نوع خفیف کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند ممکن است برای مدتی طولانی احساس خستگی را تجربه کنند.

تحقیقات اخیر نشون میده چیزی که باعث چاقی میشه مصرف غذاهای چرب نیست بلکه شیرینی جات و غذاهای حاوی قند چاق کننده های اصلی هستند

تاثیر گیاه شاه تره بر کاهش قند خون :پزشکان در مورد تاثیر گیاه شاه‌تره بر کاهش قندخون و مقابله با دیابت اظهار داشتند: آزمایش 15 روزه روی موش‌های مبتلا به دیابت نشان داد که این گیاه می‌تواند در کاهش گلوکز خون و کلسترول موثر باشد.

دستکش لازم نیست :ویروس روی دستکش بیشتر از سطح پوست دست می‌ماند و در نتیجه ویروس بیشتر گسترش پیدا می‌کند

-دستکش به جهت ایجاد اطمینان کاذب در افراد، مانع قطع زنجیره انتقال ویروس می‌شود -دستکش‌های نایلونی (کیسه فریزری) هم هیچ محافظتی در برابر ویروس ندارد -دستکش باعث افزایش پسماند نایلونی و آسیب به محیط زیست می‌شود

-استفاده از دستکش در هیچ پروتکلی برای عموم مردم و در شرایط عادی نیامده است

اگر فعالیت ذهنی و جسمی زیادی دارید حتما شربت پرخاصیت جلاب (زعفران و گلاب) مصرف کنید.این شربت پرخاصیت باعث افزایش نیروی جسمی و ذهنی شما در طول روز میشود.

تعریف رطوبت بدن چیه؟:آیا رطوبت اینقدر برای بدن مضره؟ آیا رطوبت باعث بیماری کرونا میشود؟رطوبت کیفیتی است که باعث انعطاف و شکل پذیری در هر جسمی میشود، حال این جسم میتواند بدن انسان باشد یا چیز دیگری.در بدن انسان دو نوع رطوبت داریم که:یکی رطوبت غریزی است که بسیار حیاتی و لازم برای بدن انسان میباشد و دیگری رطوبت عارضی است که برای بدن انسان بسیار مضر است و موجب پذیرش بسیاری از بیماریها از جمله روماتیسم مفصلی،فیبرومیالژی، تنبلی، ضعف حافظه، افسردکی، آنفلوآنزا، کرونا و .... میشود.رطوبت غریزی با گذر عمر کاهش یافته تا زمانی که فرد جان خود را به طور طبیعی از دست میدهد .ولی رطوبت عارضی با گذر عمر تحت تاثیر سبک زندگی و نوع تغذیه بتدریج افزایش می‌یابد که خود عاملی بسیار موثر در ایجاد پیری و بیماری است.حتی این رطوبت عارضی می‌تواند بتدریج در بدن خشکی نیز ایجاد کند.پس اصلاح سبک زندگی و نوع تغذیه را جدی بگیریم..  حکیم باشی

زینک و تاثیر آن در کاهش قند خون :روی مانند منیزیم، زمانی که سطح قند خون بالا می‌رود، از طریق ادرار از بدن دفع می‌شود و این خطر ابتلا به کاهش سطح روی را در افراد مبتلا به دیابت بالا می‌برد. روی نقش مهمی را در تولید انسولین دارد و هنگامی که سطح آن کاهش می‌یابد، قند خون می‌تواند خارج از کنترل بالا برود و عوارض جدی دیابت را افزایش دهد.

به همین دلیل پزشکان اغلب توصیه به مصرف روی به صورت مکمل یا از طریق مواد غذایی مانند لوبیا، آجیل، دانه‌ها و سویا، به بیماران دیابتی می‌کنند.