مورچه‌ها بهتر از انسان‌ها فاصله‌گیری اجتماعی را رعایت می‌کنند.:مورچه‌ها، این موجودات سخت کوش شاید بهتر از هر جاندار دیگری بلدند در شرایط سخت و ناپایدار دوام بیاورند.اگر می‌خواهید بدانید راز بقا در دوران همه‌گیری چیست، به مورچه، بهترین کارشناس بیماری‌های همه‌گیر نگاه کنید. این حشرات با هم می‌سازند، با هم زندگی می‌کنند و به کمک هم بچه‌ها را بزرگ می‌کنند و با خطرات مقابله می‌کنند و اگر لازم باشد به نفع اجتماع‌ خود را فدا می‌کنند.پژوهشگران دانشگاه بریستول انگلستان زندگی اجتماعی مورچه‌ها را بررسی و تلاش کردند تا دریابند این حشرات اجتماعی چگونه خطر ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهند و به یافته‌های شگفت‌آوری دست یافتند.اول اینکه مورچه ها بی‌کم‌ و‌ کاست بهداشت را رعایت می‌کنند. هر مورچه‌ای که وارد لانه می‌شود تر‌و‌ تمیز می‌شود تا مبادا بیماری داشته باشد. خطرناک ترین بیماری در مورد مورچه‌ها گرده‌های کشنده‌ٔ قارچ‌هاست. مورچه‌ها لازم نیست دست‌های خود را بشویند، آنها از دهان خود اسید فرمیک می‌پاشند که هر نوع عامل بیماری‌زا را در اطراف‌شان از بین می‌برد.مورچه‌هایی که مریض می شوند هم وظیفهٔ خود را به درستی انجام می‌دهند و از لانه دور می‌شوند. به عبارت دیگر خود را قرنطینه می‌کنند. متأسفانه بیماری مورچه‌ها بیشتر اوقات مرگ‌آور است و این قرنطینهٔ شخصی آخرین فداکاری آنها برای اجتماع مورچه‌هاست.و سرانجام، وقتی بیماری از راه می‌رسد، حتی مورچه‌هایی که بیمار نیستند هم تمیز می‌شوند. بیشتر زمان عمر مورچه‌ها بیرون از لانه و در جستجوی غذا می‌گذرد و مدت کمی در لانه هستند بنابراین کمتر یکدیگر را به بیماری مبتلا می کنند. به عبارت دیگر، آنها فاصله‌گذاری اجتماعی پیشگیرانه انجام می‌دهند.اگر بار دیگر به فایدهٔ سیستم منطقه‌بندی و فاصله گذاری اجتماعی فکر کردید و یادتان آمد که باید ماسک بزنید، به مورچه فکر کنید و یادتان باشد که ما هم مثل آنها همه این کارهایی که می‌کنیم برای حفاظت از همدیگر است.کانال دین و علم:

دمنوش «به» مخصوص روزهای آلوده:دمنوش «به» با تقویت عملکرد قلب باعث افزایش اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها می‌شه و این خصوصیت شگفت‌انگیزش باعث می‌شه تا برای این روزها بهترین جایگزین چای باشه.مراحل آماده‌سازی=اول «به» رسیده و شیرین ایرانی که بو و مزه‌ فوق‌العاده‌ای داره بخرین و خوب بشورین تا پرزهای روش از بین بره، بعد با رنده درشت خلالش کنین.خلال‌ها روی شوفاژ یا بخاری بذارین تا خشک بشه، بعد خلال‌ها رو تو ماهیتابه‌ داغ بو بدین تا قهوه‌ای‌رنگ بشه، بعد به‌های بوداده و خنک شده رو تو ظرف دربسته شیشه‌ای نگهداری کنین.تهیه دمنوش= به ازای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری «به» بوداده رو تو یک لیوان آب جوش بریزین و بذارین ۲۰ دقیقه روی بخار دم بکشه.چند نکته:افزودن کمی زعفران فواید و رنگ و مزه‌ی این دمنوش رو تقویت می‌کنه.«به» شیرین نیازی به شیرین‌کننده نداره. در صورت لزوم بعد از کمی خنک شدن بهش کمی عسل اضافه کنین.