چگونه با زنجبیل چربی شکمتان را آب کنید؟(مریم مرادیان نیری):زنجبیل حاوی ترکیبی فعال به نام جینجرول است. مصرف زنجبیل کمک می‌کند بهتر به هدفتان در کاهش وزن دست پیدا کنید؛ اما وقتی زنجبیل را وارد رژیم غذایی خود می‌کنید باید مراقب باشید.روش‌های مختلفی وجود دارد که زنجبیل را در رژیم غذایی‌تان به کار ببرید، مثلا در اسموتی‌ها و دسرها و انواع خورش؛ اما اگر هدفتان کاهش وزن اضافی است، بهترین کار این است که زنجبیل را به صورت نوشیدنی مصرف کنید.

خواص ضدالتهابی و همچنین فواید این گیاه برای گوارش توسط علم ثابت شده است. از گذشته همیشه گفته می‌شد که زنجبیل می‌تواند چربی‌ها را آب کند. مصرف زنجبیل باعث تحریک عملکرد متابولیسم شده و فرایندهای گوارشی را بهبود می‌دهد.محققان می‌گویند جینجرول، ترکیبی است که عامل اثر این گیاه بر متابولیسم می‌باشد.جینجرول عامل طعم تند زنجبیل است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و تا حدودی ضددرد هم دارد. به‌علاوه زنجبیل ادرارآور است و کمک می‌کند التهاب شکم کاهش یافته و مایعات محبوس در بدن دفع شوند.یکی از خوبی‌های قابل توجه زنجبیل این است که کالری زیادی ندارد و به راحتی می‌توانید آن را با مواد دیگر ترکیب کرده و خواصش را تقویت کنید.1-چای زنجبیل با لیمو:شما به عسل، آب نصف لیموترش، یک فنجان آب و یک تکه ریشه زنجبیل نیاز دارید.آب را گرم کنید اما به نقطه جوش نرسد.زنجبیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم چند دقیقه‌ای دم بکشد.سپس از روی حرارت برداید و آبلیمو را به آن اضافه کنید.ترکیب را صاف کرده و کمی عسل در آن بریزید.پیش از هر وعده غذا، یک فنجان از این نوشیدنی بنوشید.2-گریپ فروت و زنجبیل:شما به چهار عدد گریپ‌فروت درشت، یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل و آب یک چهارم لیموترش نیاز دارید.آب گریپ‌فروت را بگیرید و با آبلیمو و زنجبیل ترکیب کنید.به این نوشیدنی هیچ شیرین‌کننده‌ای اضافه نکنید.
3-چای سبز و زنجبیل:شما به یک فنجان آب، یک قاشق غذاخوری چای سبز و برشی از زنجبیل نیاز دارید.آب را بجوشانید، زنجبیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دو دقیقه دم بکشد.از روی حرارت بردارید و چای سبز را به آن اضافه کنید.
بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس بنوشید.4-سرکه سیب و زنجبیل:سرکه سیب نیز برای کاهش وزن مفید است. استفاده از سرکه سیب همراه با زنجبیل می‌تواند خاصیت آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌گلیسمیک هر دو ماده را تقویت کند. ضمنا سرکه سیب یک پروبیوتیک قوی است که برای سلامت روده‌هایتان مفید می‌باشد.ساده‌ترین راه این است که این دو را با هم ترکیب کرده و بنوشید.می‌توانید دمنوش زنجبیل درست کنید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرکه سیب را به آن اضافه کنید. (داغی زیاد می‌تواند باکتری‌های مفید سرکه سیب را نیز از بین ببرد و از خواص پروبیوتیکی آن بی‌نصیب بمانید(کمی عسل یا آبلیمو به این ترکیب اضافه کنید.سرکه سیب به اندازه دو قاشق غذا خوری کافیست.این نوشیدنی را روزی یک بار در صبح و پیش از صبحانه بخورید.دیگر خواص زنجبیل. تنظیم کورتیزول یا همان هورمون استرس. تنظیم اجابت مزاج. افزایش انرژی. کاهش ریسک بیماری قلبی. بهبود عملکرد حافظه و مغز. تقویت سیستم ایمنی

به میوه هایی که خارج از منزل(صنعتی) خشک میشوند، ماده ای بنام اکسیدسولفور افزوده میشود که میتواند سبب آسم درکودکان شود. میوه خشک خانگی مثل توت خشک مولتی ویتامین وامگا3(هوش افزا) است.

هر لیوان آب لوله‌کشی قبلا توسط ۱۰ نفر مصرف شده است!:پژوهشگران می‌گویند آب آشامیدنی که از شیر آب می‌نوشید قبلاً ۱۰ بار توسط مردم نوشیده شده است، زیرا فاضلاب قبل از بازگشت به شیر آب به طور مداوم در یکی از دو چرخه متفاوت تصفیه می‌شود.آبی که امروز روی کره زمین وجود دارد، همان آبی است که نزدیک به پنج میلیارد سال است همین جا بوده و حتی ادرار دایناسورها نیز در آن است.اما آبی که در محل زندگی ما جریان دارد بارها و بارها در تاسیسات تصفیه آب بازیافت و تصفیه می‌شود و به دست ما می‌رسد.امروزه جهان از روش‌های پیچیده‌تری برای تبدیل فاضلاب به آب آشامیدنی استفاده می‌کند که اساساً یک فرآیند چرخشی بی‌پایان است/ ایسنا