روش طبیعی برای خوشبو کردن خانه :۲ عدد لیمو اسلایس شده.۲ شاخه رزماری ½ قاشق غذاخوری رزماری.تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را پر از آب کنید. حدود ۲ سانت از سر قابلمه خالی بماند. سپس قابلمه را روی گاز بگذارید بجوشد. به همین راحتی این محلول حداقل تا ۳ روز دوام می آورد.

خشکی مغز:اگر کسی در مقابل سر و صدا اذیت میشه و تحمل کردن صداها و جاهای شلوغ براش میسر نیست و آزار دهنده باشه ، یعنی خشکی در مغزش زیاد شده.باید مغزش را رطوبت بخشید تا توان تحملش بیشتر شود .چکاندن یکی دو قطره روغن بنفشه خالص شبها در بینی ( که به انتهای بینی برسد ) بسیار نافع است

تغذیه از راه دماغ :استشمام بوے نان باعث می‌شود شما مهـربان‌تر شويد. در واقع بوے نان انسان را نرم‌تر می‌ڪند!

استشمام بوے نعناع :به خصوص براے ورزش ڪاران باعث ايجاد انگيزہ و علاوہ بر اين، باعث بهـبود خُلق و خوے افراد می‌شود .استشمام بوے پرتقال و ليمو باعث افزايش انرژے و بہ دنبال آن شادے و نشاط مے شود.استشمام بوے سیب

امیدوارے را افزایش مے دهـد خصوصا در صبح!..استشمام بوے گل یاس :عطر یاس مے تواند شما را از غمگینے برهـاند و افڪار ناشے از افسردگے را از ذهـن دور ڪند!.استشمام بوے دارچین باعث افزایش حافظہ و تمرڪز مے شود! استشمام بوے اسطوخودوس رایحہ اسطوخودوس براے رفع اختلالات خواب و آرام شدن ذهـن و جسم مناسب است

یک ترفند عالی برای کسایی که از سوسک میترسن و از نیشه پشه ها دیوونه شدن !:برای خلاص شدن فقط کافیه یه گلدون نعناع تو اتاقتون بذارید تا از شرشون راحت بشید

۸ دشمن میکروب معده (هلیکوباکتری) را بشناسید! :--پونه (عصاره برگ پونه) --زرشک (مصرف ماده موثر جدا شده)--شیرین بیان (مصرف عصاره شیرین بیان)سقز--سیاه دانه و عسل--زیره (مصرف روغن زیره)--نعناع (مصرف روغن نعناع)

--مصطکی .گیاهان دارویی گفته شده، در کنترل میکروب معده یا اچ پیلوری موثر بوده‌اند، ولی هنوز درمان قطعی و صد در صدی گیاهی مشخص نشده است

سرخ‌کردنی :پژوهشگران می‌گویند مصرف مداوم خوراکی‌های سرخ‌کردنی احتمالاً منجر به افسردگی و اضطراب می‌شود. برخی دانشمندان پیش‌تر گفته بودند که مصرف مواد غذایی ناسالم می‌تواند بر سلامت روان افراد اثر بگذارد. حالا گروهی از محققان دریافته‌اند که مصرف مکرر خوارکی‌های سرخ‌کردنی مثل سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند باعث افزایش احتمال ابتلا به افسردگی و اضطراب شود. این پژوهش همچنین مدعی شده است که مردان و افراد جوان‌تر بیشتر در معرض این ریسک قرار دارند، چون بیشتر غذاهای سرخ‌کردنی مصرف می‌کنند. محققان در آزمایش‌هایی سعی کردند اثر آکریل‌آمید را در گورخرماهی شبیه‌سازی کنند تا اطلاعات بیشتری دراین‌باره به‌دست بیاورند. نتیجه این بود که این ماهی رفتارهایی شبیه به اضطراب و افسردگی را از خود به‌ نمایش گذاشت.

تنباکوهای معطر بی‌کیفیت و آغشته به میکروب‌های مختلف هستند:رییس مرکز تحقیقات پیشگیری دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افراد جامعه (زن و مرد) دخانیات مصرف می‌کنند.در حال حاضر شروع مصرف سیگار در کشور به ۱۳ تا ۱۵ سالگی رسیده است.استعمال قلیان در زنان در دو دهه اخیر افزایش یافته است.تنباکوهای عطری بی‌کیفیت هستند که با یکسری ترکیبات رنگی و معطر آنها را آماده می‌کنند و اغلب به میکروب‌های مختلف آغشته هستند./ایسنا