سلامتی 1403/4/14
نمک طبیعی بعد از غذا، راز پنهان سلامت دندان:طب نوین ph بزاق رو هم در خرابی دندان مؤثر میداند و بزاق اسیدی مینای دندان را حل کرده و باعث خرابی و پوسیدگی دندان میشود و از خودشان راهکار در کردن و آدامس اربیت رو ساختند برای تنظیم پی اچ بزاق!در حالیکه ما در فرمایشات معصومین علیهم السلام توصیه به خوردن نمک قبل و بعد ازغذا را داریم که یکی از فواید آن تنظیم اسیدیته بزاق و حفظ سلامت دندان می باشد. محیط دهان را آنتی باکتریال میکند و از پوسیدگی جلوگیری میکند.بهترین دهانشویه برای حفظ سلامت دندان نیز دهانشویه نمک است و تکرار مرتب آن از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. ابن علیان-مجله طب و تمدن اسلامی در شبکه های اجتماعی
خواص معجزه آسای پیاز برای سالمندان: پیاز غنی از مواد مغذی است، به این معنی که کالری کمی دارد اما سرشار از ویتامین و مواد معدنی است.این سبزی همچنین دارای ویتامین C زیادی است که در تنظیم سلامت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن، ترمیم بافت، جذب آهن و مراقبت از سلولها در برابر سرطان مفید است.خوردن پیاز میتواند به کنترل قند خون کمک کند، این موضوع به طور ویژه در افرادی که پیشزمینه دیابت در آنها وجود دارد بسیار مهم است.یک مطالعه نشان داد زنان سالمند که بیشتر اوقات پیاز میخورند، بیش از ۲۰ درصد خطر شکستگی مفصل ران را در مقایسه با کسانی که هرگز پیاز نخوردهاند کاهش دادهاند.پیاز منبع غنی فیبر و پری بیوتیک است که برای سلامت روده به خصوص در افراد سالمند لازم است.ویتامینهای A و C و همچنین آنتی اکسیدانهای موجود در پیاز از پوست انسان در برابر اشعههای مضر خورشید محافظت میکند.
غذاهای مناسب تابستان در طب سنتی:اگر به دنبال غذاهای مناسب تابستان در طب سنتی هستید، توصیههای زیر را به خاطر داشته باشید:مواد غذایی خام و خنک مصرف کنید و غذاهای غلیظ و دیر هضم نخورید.از خوراکیهایی با طبع سرد و تر استفاده کنید و از خوردن مواد غذایی گرم و خشک بپرهیزید.آب یخ نخورید و نوشیدنیهایی مانند شربت انار، شربت غوره، شربت ریواس، شربت خاکشیر، شربت عناب، شربت زرشک و... استفاده کنید.از مصرف گوشتهای گرم مانند گوشت شتر و گوشتهای غلیظ مانند گاو پرهیز کرده، و گوشت خروس و بزغاله استفاده کنید. همچنین میتوانید گوشت گوسفند را با ادویههای مناسبی مانند گرد غوره، سماق یا پودر تخم گشنیز آماده کنید.
تا میتونی سیر بخور چون پزشکان طب سنتی اثبات کردند هرچه میزان مصرف سیر افزایش یابد به همان اندازه خطر ابتلا به سرطان سینه ، معده ، روده ، مری و پارکینسون کاهش میابد! سیر از بیماری های قلبی و عروقی ، زخم معده، آلزایمر و جنون جلوگیری کرده و همچنین از قند خوون ، فشار خوون افزایش کلسترول عفونت کلیه ، کبد چرب جلوگیری میکند وبر
ای پوست و مو بسیار مفید است.
آلبالو کاهنده فشارخون و ضد صفرا:و ضد سنگ صفرا و کاهنده قندخون و لاغر کننده:خواص درمانی:آلبالو باعث کاهش فشار خون میشود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کمخونی توصیه میشود.آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک میکند. البته میگویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفعسوزش مجاری ادرار مفید است.این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونیکننده بر رودهها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم میکند.آلبالو به طور کلی برای درمان تصلب شرایین، نقرس مفید است.این میوه ادرارآور بوده ، برای رفع ورم کلیه مفید است.چاقها نیز میتوانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین میآورد.
چراباید بچه ساعت ۹ بخوابه ؟:هورمون رشد ساعت 21 تا 2 بامداد ترشح میشود و کم خوابی سبب لاغری میشود! که موجب یادگیری بیشتر و عملکرد بهتر کودک میشود.خواب کافی کودک را با هوش میکند