به خاطر کودکتان دور هم غذا بخورید(هدی سادات پاکنهاد):روانشناسان صرف وعده‌های غذایی خانوادگی را با دید علمی بررسی کرده‌اند و محققان در زمینه‌های مختلف، از حوزه تغذیه تا روانشناسی، تحقیقات گسترده‌ای در مورد تأثیرات غذا خوردن با خانواده انجام داده‌اند. هر مطالعه به طور پیوسته نشان داده که غذا خوردن در کنار خانواده، بر سلامت جسمی و روانی همه اعضای خانواده و تقویت روابط خانوادگی تأثیرگذار است چرا که نشستن کنار یکدیگر بر سر سفره غذا باعث می‌شود تا اعضای خانواده بعد از چند ساعت کار در طول روز دور هم جمع شده و از برنامه‌های روزانه یکدیگر با خبر شوند. همچنین برقراری ارتباط چشمی و عاطفی بین اعضای خانواده در هنگام غذا خوردن می‌تواند به تحکیم روابط خانوادگی کمک کند. علاوه‌بر‌این، صرف وعده‌های غذایی خانوادگی مزایای زیادی برای رشد کودکان دارد که برخی از این موارد عبارت‌اند از:تغذیه بهتر. کودکانی که به همراه خانواده خود غذا می‌خورند در مقایسه با کودکانی که این کار را انجام نمی‌دهند، میزان سوءتغذیه و چاقی کمتری دارند. تقویت مهارت‌های حرکتی و زبانی. یادگیری استفاده از کارد و چنگال می‌تواند به تقویت مهارت حرکتی کودکان کمک کند. همچنین صرف وعده‌های غذایی خانوادگی  برای والدین و یا خواهر و برادر فرصتی را فراهم می‌کند تا با کودک صحبت کرده و به آنها در یادگیری کلمات، درک زبان و صحبت کردن کمک کنند.

پیشرفت تحصیلی. مطالعات ثابت کرده که بین خوردن غذا در کنار خانواده و عملکرد تحصیلی ارتباط معناداری وجود دارد.
افزایش عزت نفس:ترغیب کودک به صحبت کردن درباره اتفاقات روزانه، کمک گرفتن از او در پهن کردن و جمع کردن سفره غذا و همچنین اجازه دادن به او برای کشیدن غذا در بشقابش می‌تواند باعث افزایش اعتماد به نفس در او شود.
تقویت مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی. مطالعات نشان داده کودکانی که بیشتر در جمع خانواده غذا می‌خورند نسبت به دیگران از روابط اجتماعی بالاتری برخوردارند اصولی که در غذا خوردن با خانواده باید رعایت شود:- هنگام غذا خوردن از گفتگو درباره موضوعات ناخوشایند، دغدغه‌های مالی و اقتصادی و هر موضوعی که باعث ترس کودک می‌شود، خودداری کنید-- تلفن‌همراه، تلویزیون، بازی‌های ویدئویی و... را در وعده‌های غذایی کنار گذاشته و از فرصت با هم بودن به بهترین شکل بهره ببرید-. اگر کودکتان در حین غذا خوردن حرف زد، جلوی حرف زدن او نگیرید بلکه اجازه دهید حرف‌هایش را بزند و شما هم شنونده خوبی برای او باشید.

اصلی‌ترین دلیل مرگبار شدن ویروس کرونا کشف شد:برخی بیماری‌ها می‌توانند روی یکدیگر تاثیر داشته باشند و یکدیگر را تشدید کنند. به تازگی محققان پی برده اند که بیماری لثه می‌تواند باعث مرگبار شدن کووید-۱۹ در بیماران شود.بر این اساس، محققان ارتباط میان خطر مرگ بار ابتلا به ویروس کرونا و بیماری لثه را کشف کردند. بیماری لثه خود با بیماری قلبی و بیماری مزمن ریوی ارتباط مستقیمی دارد. خود این دو بیماری نیز به طور مستقیم می‌تواند خطر مرگ بیماران به کووید-۱۹ را به شدت افزایش دهد.محققان تاکید دارند مردم حتما نسبت به بهداشت دهان و دندان خود حساس بوده و در صورت بیماری لثه به دندانپزشک رجوع کنند./ باشگاه خبرنگاران

به هیچ عنوان نباید با گوشی در حال شارژ صحبت و کار کنید!:براساس تحقیقات انجام شده، تشعشعات ناشی از اینکار باعث صدمه جدی به قلب و مغز می شود!

شکلات تلخ باعث تقویت عدسی، لنز و قرنیه چشم می شود !:اگر روزانه بیش از دو ساعت با گوشی مشغولید، شکلات کاکائویی بخورید شکلات از ماهیچه های خونی چشم محافظت می کند.

محققان آسیب‌های آلودگی هوا بر کودکان به دنیا نیامده را فاجعه‌ای جهانی میدانند!آلودگی هوا میتواند باعث وزن کم هنگام تولد، دیابت، بیماری‌های قلبی و آسیب به مغز و ریه در کودکان شود!

آیا مواد غذایی وارداتی به کرونا آلوده است؟ :سازمان غذا و دارو :‌ ویروس کرونا قادر به زندگی بر روی بسته‌بندی مواد غذایی وارداتی نیست و صرفا برای مدت کوتاهی بر روی یک سطح زنده می‌ماند.

آیا میدانستید  ... :دمنوش آویشن سردرد های میگرنی را تسکین میدهد.     طب الائمه

تغذیه کودک :در سوپ کودکان از قلم گاو استفاده كنید.:زیرا مقدار زیادی از كلسیم + فسفر + ویتامین D استخوان در غذا حل میشود كه خوردن آن برای رشد و تقویت کودکان بسیار مفید است.

مصرف روزانه سالاد، مغز را ۱۱ سال جوان‌تر می‌کند !:محققان مرکز پزشکی دانشگاه شیکاگو ‌در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که برگ های سبز سبزیجات منبع خوبی برای تقویت حافظه انسان به شمار می‌روند و افرادی که هر روز سالاد مصرف می‌کنند نسبت به همسالان خود مغز جوانتری دارند.

در استفاده از ذرت ها ، آنهایی که سفید و نرم هستند که به ذرت یا بلال شیری مطرح هستند کمتر دستکاری شده اند ولی ذرت هایی که سفت و بزرگ هستند بیشترین احتمال تراریخته بودن برایشان مطرح است .نوع آبپز شده ذرت بهترین نوع پخت و مصرف آن است.