سلامتی 1402/6/25
تقویت معده با نمک:چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است.طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی گرم و خشک است به همین دلیل میتواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد. از آنجا که غلبهی سردی و تری یا بلغم، سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری به مغز کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
با ۷ فایده شگفتانگیز سنگ پا آشنا شوید:درمان ترک پاشنه پا به دلیل تغییرات آب و هوایی یا هر نوع آسیبی ممکن است پاشنه پا ترک بخورد.--از بین بردن سلولهای مرده پوست ...--درمان میخچه و پینه ...--از بین بردن موهای زائد بدن ...--رفع تیرگی زیر بغل ...--لایهبرداری و از بین بردن خشکی پوست--سنگ پا برای قند خون.حکیم باشی رسانه طب سنتی
خوب جویدن غذا از عوامل اصلی حفظ سلامتی:جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا به شمار میرود, در این مطلب با فواید خوبجویدن غذا آشنا میشویم؛ جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا بهشمار میرود اما بیشتر افراد نسبت به آن بیتوجه هستند و عادت کردهاند غذا را تند و نجویده فرو بدهند, در نتیجه اغلب بهواسطه هضم و جذب ناقص غذا در لوله گوارش دچار اختلالات گوارشی از قبیل نفخ، گاز شکم، سرگیجه، اسهال، ورم و زخم معده میشوند.ما حاضریم ساعتها وقت صرف کنیم و گاهی برای پذیرایی از میهمانان خود روزها و هفتهها برای تهیه و تدارک مواد اولیه غذا, ساختن و پرداختن آن وقت بگذاریم تا غذایی برای یک وعده آماده شود اما خوردن آن بیش از یک ربع ساعت طول نمیکشد و دست از غذا میکشیم بدون اینکه از اینهمه زحمت و صرف وقت لذتی برده باشیم.حتی عدهای عادت کردهاند که غذا را ببلعند و این عادت ناهنجار را بهصورت مستمر در وعدههای غذایی خود بهکار میبرند و اهمیت چندانی هم برای این روش ناصحیح غذا خوردن که حاصلی جز خسته کردن ارگانهای بدن و ایجاد سوءهاضمه ندارد، قائل نیستند. غافل از اینکه باید غذا را بهآهستگی و تأنی خوب بجویم و با بزاق دهان آغشته کنیم تا در دهان کاملاً مخلوط و نرم شود و این روش را بهتدریج تمرین کنیم و جزو عادت خود قرار دهیم.غذا باید بهآرامی و خوب جویده شود این کار موجب میشود غذا کمتر خورده شود احساس سیری بیشتر ایجاد شود مانع از چاق شدن افراد شود, بیشترین لذت از غذا حاصل شود همچنین انرژی بیشتری هم برای فعالیت و تحرک روزانه تأمین میشود و کمتر دچار مشکلات گوارشی خواهیم شد.
چرا روغنمالی در پاییز زیاد توصیه شده است؟!۱- جلوگیری از خشکی پوست 2-روغن مالی بدن با روغن بادام شیرین یا بنفشه، روشی مناسب برای کمک به رفع خشکی پوست بهخصوص در فصل پاییز به شمار میاد. بهترین زمان استفاده از این روغن بعد از حمام کردن هست.۲- برای مقاوم شدن بدن در سرما،بدن در فصل تابستان به گرما عادت کرده و در فصل پاییز برای عایق شدن در مقابل بادهای سرد و خشک بهتره بدن رو با روغن کنجد یا روغن زیتون روغن مالی کرد.۳- برای گرما بخشیدن به بدن.پاییز طبع سردی داره و با جلو رفتن روزها این سردی بیشتر هم میشه! بنابراین برای تامین حرارت بدن در این فصل توصیه میشه که بدن رو با روغن زیتون خام روغنمالی کرد.